توك شو ستالايت

سمية الخشاب تكشف سبب رشاقتها وجمالها

كشفت الفنانة سمية الخشاب، في تصريحاتها لبرنامج” عرب وود” عن سر رشاقتها وجمالها ، بعد أن لفتت الأنظار بتغيير واضح في ملامحها أثار جمهورها ومتابعيها.

سمية الخشاب: جمالي رباني

وقالت سمية الخشاب في تصريحاتها لبرنامج عرب وود: «أنها لم تبذل مجهودًا كبيرًا كما يعتقد البعض، ولا تهتم بنفسها ولا حاجة، ده جمال رباني. ونصيحتي للستات: خليكوا واثقين في نفسكوا.

السحر والعين

وأثارت الفنانة سمية الخشاب ،جدلا واسعا عبر السوشيال ميديا ، بعد حديثها عن انتشار الخرافات والممارسات المرتبطة بالسحر والعين فى بعض المناطق الريفية.

وقالت سمية الخشاب، عبر حسابها الرسمى على منصة X : “عايزة أعمل فقرة لحلّ المصايب عشان الشتاء والاكتئاب دخلوا وعايزة أنقذ حبايبى.. اكتبولى أى حاجة عايزين لها حل، واللى هيكتب حاجة غبية هتغابى عليه”.

وغردت في تغريده أخرى: «بسمع عن أغرب الحاجات فى الأرياف الناس دی شریرة أوي”.

وتابعت : “السحر والبص على الغير، واللى تخلف ولد يسحرولها ابنها واللى يشترى حاجة يدعوا تروح منه، أنا آسفة بس أنا بكره النقاش مع الفئة دي”.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *